Åbningstider: Man-tors: 7-15. Fredag 7-14:30​​

Smede i Rødovre, København

Smedeværkstedet Povl Sørense​n A/S i Rødovre udfører med høj kvalitet for øje.

Vores smede udfører al slags arbejde i blandt andet Rødovre, Hvidovre, Vanløse og København. Vi er en moderne og alsidig virksomhed, som i over 40 år har tjent som underleverandør af smedearbejde.

Smedeopgaverne udføres af vores engagerede og veluddannede smede, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores smedearbejde.

Smedearbejde med erfaring

Povl Sørensen A/S har på baggrund af vores erfaring et unikt kendskab til faget, hvilket kommer vores kunder til gode. Vores viden og ekspertise er din garanti for smedearbejde i høj kvalitet.

Med vores smede som leverandør kan du således trygt stole på smedearbejde, der byder på præcise leveringstider, god kvalitet og høj troværdighed.​​

Vores smede løser alle opgaver​

Hos os er der næsten ingen opgave for stor eller lille for vores smede. Vi er i besiddelse af en allround maskinpark, som hurtigt og effektivt gør det muligt at løse smedearbejde i mange former og afskygninger. Vi arbejder desuden i alle materialer og udfører alle former for overfaldebehandling.

Vi laver for eksempel smedeopgaver med fokus på:

  • facadebeklædning
  • byggeri
  • industri
  • skilte
  • konstruktioner
  • reparationsarbejde

Er du interesseret i at høre mere omkring vores tilbud eller vores smede, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os for nærmere information.​​​

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os

Firmaoplysninger​

Povl Sørensen A/S

Glerupvej 4, 2610 Rødovre
CVR: 24213765

Telefon: 44 94 17 68

E-mail: hln@ps-as.dk