Povl Sørensen A/S

Svejsning

Povl Sørensen A/S

Hos Povl Sørensen A/S, udføres smede- og svejsearbejdet med TIG, MIG og MAG, samt punkt og boltsvejsning.

Vores dygtige smede har mange års erfaring indenfor svejsning, og behersker forskellige svejseteknikker. 

Vi tilbyder svejseopgaver både af små og store serier, samt reparationsopgaver for vores kunder. Vores svejsere udfører ethvert arbejde med stor præcision og høj ekspertise.

Professionel svejsningsteknik til enhver opgave

Vi garanterer avancerede svejseteknikker, samt rutinerede svejsere, som leverer højkvalitetssvejsninger i sort, rustfrit stål, aluminium og andre metaller.

Vi har et konstant fokus på at optimere vores løsninger og processer, således du altid er sikret et svejseprodukt til konkurrencedygtige priser og den højeste kvalitet.

Høj kvalitet

Vi tilbyder svejsning i høj kvalitet. I vores moderne produktionsfaciliteter i Rødovre arbejder vores dygtige og erfarne smede, under de mest optimale og sikre forhold. Vi har stor erfaring med at levere emner til et væld af forskellige brancher.

  • MIG- og MAG Svejsning
  • TIG-svejsning
  • Punktsvejsning
  • Boltsvejsning

Få et uforpligtende tilbud på udførsel af svejsearbejde

Skal du have udført svejsearbejde af den ene eller anden slags, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på udførslen af opgaven. Vi forsøger altid at være konkurrencedygtige på prisen, og så har vores medarbejdere en høj faglig standard, som sikrer høj kvalitet i hver eneste opgave, vi udfører.

Kontakt os for tilbud på svejsning

Har du brug for mere information, eller vil du have en uforpligtende snak om dine muligheder?

Povl Sørensen A/S

50 ÅRS PROFESSIONEL ERFARING